Nedjelja, 27. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Kristijan Golubović izašao na slobodu nakon osam godina zatvora

Preuzmite sliku

Nakon osam godina izdržavanje zatvorske kazne Kristijan Golubović od danas se nalazi na slobodi.

Podsjetimo, Golubovića je policija 16. januara 2010 godine u Beogradu ispred crkve Svetog Marka uhapsla zajedno s majkom i još četvero članova kriminalne grupe, a tom prilikom pronađeno je 125 grama mješavine heroina i paracetamola, a policija je pronašla i pištolj.

Kristijan Golubović je jutros nakon odslužene kazne pušten iz zatvora, a nedugo zatim objavio je i fotografiju na svom Facebook profilu.

Kad izađe na slobodu, Golubović, čini se, planira u neki od reality showova koji se emituju u Srbiji. Tako je barem potvrdio jedan njegov poznanik.

‘Moguće je da će se vrlo brzo naći u jednom od dva aktualna realityja, raspoložen je da zatvor zamijeni životom iza kamera i na taj način zaradi novac koji mu je potreban za život, otkrio je za Blic njegov poznanik’ – i dodao da je Golubović psihički potpuno spreman nastaviti život u zatvorenom prostoru.

Kristijan Golubović javnosti je poznat kao jedini preživjeli akter čuvenog filma “Vidimo se u čitulji” o žestokim momcima sa beogradskog asfalta devedesetih godina.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: