Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ispovijest 27-godišnje sponzoruše iz Beograda: “Kupuju mi aute, bunde, nakit…”

Preuzmite sliku

27-godišnja Beograđanka Anđela S. progovorila je o tome kako izgleda život jedne, kako ju često nazivaju, spozoruše u Srbiji.

Anđela je već u 18. godini započela s estetskim korekcijama, a do sada je povećavala grudi tri puta, operirala je nos, povećala usne, podizala jagodice, stavila je umjetne zube i tetovirala obrve.

“Većina smatra da sam sponzoruša i meni to ne smeta ako žele doživljavati stvari na taj način. U realnosti, ja sam samo imala sreće da završim s bogatim muškarcima, koji često i sami žele ovakve žene. Ljepota košta, kao i njeno održavanje, a oni imaju novca da to isprate”, smatra Anđela i dodaje da se od svojih vršnjakinja razlikuje samo po tome što ima veoma bogatog partnera.

“Imam život kao i svaka druga djevojka u ovom gradu, s tim što možda sebi više mogu priuštiti. Često izlazim na skupa mjesta, uglavnom ručam i večeram po restoranima, idem u shopping, završila sam fakultet, imam svoje prijateljice, obitelj, čak i neke probleme”, kaže.

Opisala je i svoj običan dan.

“Ujutro doručkujem i popijem kafu s dečkom, a dok on završava svoje obaveze, ja završavam svoje – idem u teretanu, na pedikuru i manikuru, u solarij, ili kod frizera. Popijem kafu s prijateljicama, šetam našeg psa, pokupujem neke sitnice, pomognem roditeljima ako im nešto treba. Aktivno sam posvećena brizi o sebi. Vikendom najčešće izlazim po klubovima ili splavovima, a često otputujem i na kraći put s dečkom”, opisala je.

 • Anđela kaže da je prvog bogatog dečka imala sa 17 godina. On je od nje bio stariji 20 godina. Tvrdi da ju je on naučio “kako se žena tretira”, da joj je priuštio novac za prve plastične operacije, pomogao čak i njenoj porodici i redovno ju je finansirao i kupovao šta god poželi.

  Kaže da joj poslije veze s njim nije palo na pamet da bude s nekim ko nema veliki priljev novca i da se već tada kretala u krugu gdje se bogati muškarci lako upoznaju. Iskreno priznaje da je bila i s oženjenima i zaručenima te da joj njihov status nije pretjerano bitan, ako joj daju novac i posvećuju vrijeme.

  “Događalo se i da budem s nekim ko nema novca, ali je to bilo zabave radi. U ozbiljne veze uvijek sam stupala sa zrelim i ostvarenim muškarcima koji će mi pružiti život kakav želim i zaslužujem. Volim skupu garderobu i lagodan život i ne vidim ništa pogrešno u tome. Lako je zaljubiti se u muškarca koji te tretira kao kraljicu, bez obzira kako izgleda i je li stariji”, kaže.

  Sa sadašnjim dečkom je dvije godine, on joj je kupio automobil, a razgovaraju o tome i da joj kupi stan. I od prethodnog dečka je dobila automobil koji je poklonila bratu. Također, dobivala je i skupe poklone kao što su bunde, skupi nakit, pa čak i velike količine novca.

  Ne radi jer, kaže, s dečkom je došla do zaključka da to nije dobra ideja.

  “Bila sam uvijek umorna i nesretna, novac mi nije bio potreban i nisam imala dovoljno vremena za njega. On hoće da mu uvijek budem na raspolaganju kada ima vremena pa smo oboje shvatili da je ipak bolje da ne radim”, priznala je.

  “Iskreno, ja već imam dosta ušteđevine, tako i da ostanem sama, zbrinuta sam na neki način. Isto tako, vjerujem da uvijek mogu lako naći dečka – lijepa sam i poznajem puno ljudi. Do sada mi se još nije dogodilo da sam bila single duže od mjesec dana. Za sada se nadam da ću se udati za sadašnjeg dečka – sretni smo zajedno”, zaključila je svoju priču za srpski portal Žena. (Foto: Ilustracije)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,