Četvrtak, 2. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Hrvat 20 godina igrao iste brojeve na Lotu pa osvojio veliki novac

Preuzmite sliku

Sretni dobitnik iz Rijeke osvojio je 3.225.284,27 kuna (406 378 eura) na Lotu. Njegov identitet nije otkriven. Hrvatska Lutrija objavila je da ima dobitnika iz Rijeke, koji je pogodio 6+1, a on je ostao prilično iznenađen.

“Naš sretni dobitnik iz Rijeke, kao i svatko od nas, ima svoje navike i vjerovanja… Pa i nevjerice. Prilikom aktivacije HL Bona da bi mogao ponovo odigrati svoje igre Loto 7 i EuroJackpot, spoznao je da je baš on taj sretnik, dobitnik 3.225.284,27 kuna. U nevjerici, nekoliko puta provjeravao je istinitost poruke koju je primio, uplaćene i dobitne kombinacije pa onda ispočetka. Nakon što se malo smirio, a jučer nam je rekao da još uvijek ne spava od uzbuđenja, naišao je na ‘problem’ oko isplate dobitka. Kako kaže baš i nema povjerenja u internet i ne bi rado ostavio broj svog tekućeg računa zapisan na internetu”, objavili su iz Hrvatske Lutrije, prenosi Novi list.

Nakon što su ga uvjerili da je stranica doista sigurna i za igranje i za financijske transakcije, dobitak mu je na raspolaganju na njegovom računu, kažu iz Hrvatske Lutrije.

“Loto 7 igram već više od dvadeset godina jednu do dvije kombinacije s istim brojevima i čekam svoj ulov, za razliku od tate koji kaže da je takvo igranje bacanje udice u bunar. Uvjerava me kako treba igrati sisteme pa je vjerojatnost dobitka veća. Istina, međutim svako ima svoj sistem igranja – ovog puta ja sam ulovio prilično veliki dobitak od 3.225.284,27 kuna (406 378 eura), koji ću trošiti za puno malih stvari od kojih se život sastoji i dovršit ću kuću … Puno je to novca”, rekao je sretni dobitnik i nastavio:

“Jednostavna je formula za osvojiti dobitak… Treba vas pogoditi sreća – pa ovo je igra na sreću, zar ne! Nastavljam se igrati.”

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,