Srijeda, 5. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Horor na svadbi: Svatovi pretukli mladoženjinu tetku, šutirali je i u domu zdravlja

Preuzmite sliku

Snežana Palić (50) iz Bele Crkve u Srbiji, preživjela je pravi horor na svadbi svog bratića, održanoj 2. juna u belocrkvanskom restoranu “Park”. Od strašnog batinanja, zadobila je frakture sinusne kosti i vilice, izbijena su joj četiri vještačka zuba, a cijelo tijelo joj je u podlivima.

˝Brutalno su me tukli naočigled svih gostiju. Najprije me je Vladimir J. uhvatio za kosu i pesnicom udario tri-četiri puta po licu, nakon čega sam se srušila. A onda je Dalibor V. preskočio sto i počeo da me šutira. Potom je kleknuo preko mene i bjesomučno me udarao. Istovremeno me je više njih šutiralo. Da nije bilo mladoženje, koji me je nekako izvukao iz te gužve, sigurno bi me ubili. Ljekari su mi nagovijestili da ću morati da operišem lice, a tek ćemo vidjeti šta će biti kada mi snime glavu magnetnom rezonancom, jer su bolovi nesnosni – jada se nesretna žena.

Sve je, kaže, počelo incidentom u toaletu oko 20.30 sati, gdje su napadači najprije udarali njenog sina Sinišu Stojšića (31),

– Siniša je rođaku, koji je sjedio za našim stolom, ispričao šta mu se desilo, a ja sam to čula. Tada sam ljudski prišla Vladimiru, koji je također bio gost sa mladoženjine strane i pitala ga o čemu se radi. On je samo ustao od stola i počeo da me bije i nastao je opći haos – objašnjava Snežana.

Tu, međutim, njenim mukama nije bio kraj. Napadači su za njom došli i u lokalni dom zdravlja, gdje je prevezena u polusvjesnom stanju.

– Verbalno su me napadali, a onda je Vladimirova djevojka trčećim korakom krenula ka meni i šutnula me u glavu. To me je dokrajčilo. Od daljih batina me je spasla medicinska sestra, koja me je odvukla u drugu prostoriju – dodaje Snežana.

Odatle je, uz policijsku pratnju, privatnim autom otišla u vršačku bolnicu, gdje su je, također, čekali pripadnici MUP, jer su napadači i tamo došli. Od pet osoba su uzete izjave, a ostalo je da se sasluša još njih šest, saznaje se od izvora iz istrage. (Novosti)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: