Srijeda, 4. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Ekipa “Neovlašćenog servisera” uputila posljednji pozdrav Mirku Rašiću

Preuzmite sliku

Poznati YouTuber Mirko Rašić preminuo u 32. godini života, a 26. maja ispraćen je na vječni počinak.

Mirko Rašić poznatiji kao ‘Neovlašćeni serviser’ pronađen je mrtav u jednoj hali. Više od 143 hiljade pratilaca, gomila zanimljivog i nadasve korisnog sadržaja o mehanici. Tako ćemo pamtit Mirka Rašića, čovjeka koji je poznatiji na YouTube sceni kao – Neovlašćeni serviser.

Srpski YouTuber i automehaničar Mirko Rašić od 9. godine je s ocem bio među automobilima i pokazivao interes za mehanikom od najranije dobi.

Beživotno tijelo pronađeno je u beogradskom Surčinu u jednoj radioni. Tijelo 32-godišnjaka je pronašao njegov kolega.

Čovjek koji je sa svakim videom donosi odmjerenost i široku lepezu znanja, veliki je gubitak za ljubitelje automobilske tematike.

Na njegovom YouTube kanalu objavljen je video “Posljednji pozdrav” u kome se ekipa okupljena oko porojekta ‘Neovlašćeni serviser’ oprostila od Mirka, demantovala sve špekulacije o motivima njegovog samoubistva te uputili apel svima koji se osjećaju usamljeno, slabo ili nesigurno da se obrate prijateljima, porodici ili stručnim licima.

“Zahvaljujemo se svim pratiocima i fanovima. Zahvaljujemo se svima vama koji ste pratili i podržavali ovu priču. Svaki vaš savjet i pregled nam je značio i davao vjetar u leđa da stvaramo više i bolje. Zahvaljujemo se svima čije smo ime slučajno izostavili, značite nam podjednako mnogo kao i svi ostali. Vi ste naša armija koja je verovala u nas i bez koje ne bi smo uspeli. Hvala vam” – poručila je ekipa Neovlašćenog servisera.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje