Utorak, 18. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Duško Tošić u policiji: Šokiran sam, ne znam šta me je snašlo…..

Preuzmite sliku

Bivši fudbaler Duško Tošić potvrdio je u policiji da je došlo do svađe između njega i supruge Jelene Karleuše, ali je rekao da ni do kakavog nasilja nije došlo, piše “Kurir”.

Kako izvor Kurira otkriva, Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici Savski venac u kojoj je dao izjavu, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopće tako nešto prijavila policiji.

Svađali smo se, šokiran sam, ne shvatam šta me je snašlo“, navodno je rekao Duško Tošić, kom je policija izrekla mjeru zabrane prilaska supruzi u narednih 48 sati.

Saslušanju su prisustvovali i njegovi advokati Nebojša Perović i Nikola Premović. Perović je potvrdio za Kurir da je Duško Tošić negirao da je bio nasilan prema supruzi.

“Moj klijent negira izvršenje bilo kakvog nasilja. Policija je postupila po prijavi gospođe Jelene Karleuše”, rekao je Perović.

Na mjesto događaja je došla policija gdje je utvrđeno da je Duško Tošić pljunuo svoju suprugu, a nakon toga joj zadao udarac otvorenom šakom u predjelu lica, gdje je od udarca zadobila povredu u predjelu lica sa desne strane u vidu posjekotine.

Na mjestu događaja ovaj incident su potvrdili svjedoci koji su bili u kući, tačnije rodbina.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje