Nedjelja, 3. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Djevojka u Hrvatskoj ukrala više od 100 pašteta. Prijeti joj i šest mjeseci zatvora

Preuzmite sliku

Ukrala je 31 kokošju pašteta, 15 pikant pašteta, 24 kokošje junior paštete, 10 slavonskih pašteta, 7 kokošjih limitiranih pašteta, 15 pašteta pakiranih 3/1, 14 pikant pilećih pašteta i 16 čajnih pašteta.

Djevojka (22) je u zagrebačkoj Dubravi tokom augusta ukrala više desetaka pašteta Argete u jednom dućanu, zbog čega tužitelji sada za nju traže šest mjeseci zatvora, piše Danica.hr.

Prema optužnici djevojku se tereti da je “u nakani neovlaštenog stjecanja tuđih stvari, uzela i za sebe zadržala više komada pašteta Argeta raznih okusa ukupne vrijednosti 1263,78 kuna (326 KM)”.

Djevojka je uspjela pobjeći iz dućana, no ipak su kasnije otkrili ko je i uhapisli na temelju snimki nadzornih kamera iz dućana i s parkirališta.

Priznala je krađu i opisala kako je ušla u trgovinu, paštete stavila u svoju vreću te izašla na ulazna vrata i čekala da neko uđe, pa da se vrata otvore. Tog dana ukrala ih je čak 132 komada i to različitih okusa i pakovanja.

“31 kokošja pašteta, 15 pikant pašteta, 24 kokošje junior paštete, 10 slavonskih pašteta, 7 kokošjih limitiranih pašteta, 15 pašteta pakiranih 3/1, 14 pikant pilećih pašteta i 16 čajnih pašteta”, nabrojeno je u optužnici.

Nataša je neudana i bez djece, lošeg imovnog stanja, naglašavaju u tužiteljstvu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,