Nedjelja, 25. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Dirljiva priča o ljubavi majke i kćerke natjerat će vam suze na oči (VIDEO)

Preuzmite sliku

U moru predivnih žena o kojima je ‘Provjereno‘ željelo ispričati priču povodom nedavnog Majčina dana, jedna se istaknula. Uvijek je tu za druge, iako je već u poodmaklim godinama, ona ne staje. Odlazi na dnevnicu, kopa vrtove drugima za 40-50 kuna (10,12 KM), čuva stare bake po selu, krči šiblje kako bi imala drva za zimu. I to sve teško bolesna.

Ekipi ‘Provjerenog‘ obratila se njezina kćerka Zorica, poželivši za mamu sitnicu koja život znači iz poštovanja i zahvalnosti za sve što je Mara drugima cijeli život nesebično davala, a sebi bila uvijek na posljednjem mjestu.

Poštena, nikad dužna, ponosna žena. Takva je njezina Mara. I prijatelj, i radnik, i čovjek. Ali prije svega mama. Stijena i oslonac. I danas je s 39 na leđima, stidljivo priznaje, njezina 65-godišnja mama zove kako bi provjerila je li sretno stigla s posla kući. ”Ona je toliko brižna, ona je i toliko pažljiva. I nikad, ali nikad, nikad vam neće priznati da joj je teško bilo što”, kaže za ‘Provjereno’ Zorica Smolčić o svojoj majci Mari.

Pogledajte dirljivu priču o ljubavi majke i kćerke natjerat će vam suze na oči.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,