Nedjelja, 5. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Danijela Štajnfeld objavljuje nove dokaze protiv Branislava Lečića: Silovao si me, želiš da Srbija čuje cijeli snimak? – Želja će ti se ostvariti!

Preuzmite sliku

Gomilu dokaza je Tužilaštvo zanemarilo i diskreditovalo. Šta ti je trebalo sada da lažeš, upitala je Štajnfeld

Danijela Štajnfeld, srbijanska glumica, koja je svog glumačkog kolegu i reditelja Branislava Lečića optužila za silovanje, ponovo se oglasila na društvenim mrežama povodom cijelog slučaja.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je, podsjećamo, prijavu Danijele Štajnfeld odbacilo kao neosnovanu s obzirom na, kako su rekli, nedostatak dokaza.

Štajnfeld je tada poručila da neće stati u namjeri da istina izađe na vidjelo.

Branislav Lečić je, u izjavi za srbijanske medije, kazao kako su optužbe protiv njega argumentovano odbijene i da je advokat Danijele Štajnfeld posezao sa spinovanjem u medijima, jer nije imao nikakvih dokaza.

On je u izjavi za Blic ponovio kako nije silovao Danijelu Štajnfeld.

Povodom tih izjava, na Twitteru se oglasila srbijanska glumica koja je kazala da Lečić laže i da je silovao. Dodala je da će objaviti “cijeli snimak” kao dokaz njenih tvrdnji.

– Gomilu dokaza je Tužilaštvo zanemarilo i diskreditovalo. Šta ti je trebalo sada da lažeš, valjda iz želje da Srbija čuje cijeli snimak? Želja će ti se ostvariti, poručila je Štajnfeld.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje