Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Crna Gora: Skuterom usmrtio muškarca, pa pobjegao

Preuzmite sliku

Ulcinjska policija intenzivno traga za nepoznatim počiniocem koji je u subotu na Velikoj plaži skuterom ili nekim drugim plovnim vozilom, usmrtio austrijskog državljanina Fatmira Hazirija (57) a potom pobjegao sa lica mjesta.

Istražitelji su, prema saznanjima “Vijesti”, do sada privremeno oduzeli bar pet skutera, koji će biti predmet veštačenja. Od nekih vlasnika tih plovila, izuzeti su i telefoni čiji će se sadržaj takođe veštačiti, saopštio je izvor “Vijesti”.

Prema istim saznanjima, inspektori Odeljenja bezbijednosti Ulcinj podnijeli su osnovnom tužiocu kriviču prijavu protiv N. N. lica zbog krivičnog dela – teška dela protiv bezbijednosti javnog saobraćaja. Nepoznati počinilac sumnjiči se da se nije pridržavao saobraćajnih propisa i da je plovnim objektom prišao blizu bova, gde se nalazio Haziri, piše Blic.rs.

Obdukacija je pokazala da je smrt nastupila nasilno od zadobijenih povreda opasnih po život – prelom vrata i rebra. Nesreća se dogodila oko 17.00 sati na kupalištu “Tropikana”.

Pola sata ranije, Hazirija je kako odlazi u vodu posljednji put vidjela njegova supruga sa kojom je bio na plaži. Njegovo tijelo na obalu su oko 17.10 h izvukli prisutni kupači i Ulcinjanin N. R., koji je u to vreme tuda prolazio skuterom sa maloljetnim sinom.

Ubrzo je stigla i Hitna pomoć, ali su doktori nakon bezuspešne reanimacije, mogli samo da konstatuju smrt.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,