Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Crna Gora: Prevrnuo se autobus sa 37 putnika (FOTO)

Preuzmite sliku

Autobus autoprijevoznika “Glušica prevoz” iz Nikšića, sa 37 putnika, sletio je sinoć oko 22:30 sati sa glavnog puta u blizini Termoelektrane Pljevlja u Crnoj Gori.

Povrijeđena putnica iz autobusa, koji je sinoć sletio sa puta u Pljevljima, prevezena je na liječenje u Klinički centar Crne Gore u Podgorici. Ostali putnici zbrinuti su u pljevaljskoj Opštoj bolnici, saopšteno je iz te ustanove i prema prvim informacijama, nema životno ugroženih.

  • Vijesti.me saznaju da se autobus na glavnom putu sudario sa vozilom marke “Mercedes”, čiji je vozač također povrijeđen. Nakon kontakta, autobus je sa glavnog puta sletio na put kojim se dovozi ugalj za Termoelektranu

    Autobus je saobraćao na liniji Nikšić – Vrbas.

  • Mjesto nesreće i povrijeđene obišao je predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović. On je rekao da je za rodbinu putnika obezbijeđen smještaj u hotelu “Pljevlja”.

    Ljekari i medicinsko osoblje utvrđuju stepen povreda dovezenih putnika, a ispred pljevaljske bolnice su okupljeni građani, spremni da u slučaju potrebe daju krv. (Vijesti.me)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,