Nedjelja, 19. Januara 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Cijena doručka iz restorana na Hvaru izazvala raspravu na Facebooku

Na društvenoj mreži Facebook žestoko raspravlja oko cjenovnika doručka jednog restorana na Hvaru.

Novinarka Vesna Kljajić objavila je fotografiju cjenika s Hvara koja je izazvala brojne reakcije.

“Evo zbog čega nam brojni turisti dolaze tri puta: prvi put, zadnji put i nikad više. Ovo je osvanulo ispred jednog najprosječnijeg restorana na Hvaru”, napisala je Vesna uz fotografiju.

Za doručak koji se poslužuje od 8 – 12 sati treba izdvojiti najmanje 110 kuna (oko 28 KM), za što možete dobiti omlet sa šparogama. Za musle na hvarskoj rivi treba izdvojiti 120 kuna (oko 31 KM), a za isti iznos možete pojesti i tost. Za jaja Benedict u dotičnom restoranu treba izdvojiti čak 180 kuna (47 KM). Na cjenovniku je navedeno i da je u svaki doručak uključen svježi sok od naranče i kafa.

“Otišla bi u dućan, kupila si za 120 kn muslija i nažderala se kao stoka njima na terasi kafića. Naručila bi si kavu i sok friško cijeđeni”, “i onda još traže da im se ukine ili smanji pdv”, “pohlepa za zaradom pojela ljudskost i čovjeka”, “mamice mila, u dućanu da kupim za tu lovu i da se nažderem za doručak ispumpavali bi mi želudac cijeli tjedan”, “najljepša slika naše Dalmacije…Zato i je veća smjena ministra nego dolazak turista”, samo su neke od reakcija.

Međutim bilo je i onih koji su branili restoran za koji su naveli da je jedan od najboljih na Hvaru te da je samo ove polusezone ugostio obitelj Stallone, Bon Jovija, Samira Handanovića…

Objava je izazvala i reakciju restorana pa su na svojoj Facebook stranici objavili video doručka od 120 kuna – Breakfast at Gariful.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,