Subota, 25. Januara 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Booking se oglasio povodom nesvakidašnjeg događaja na Hvaru: “Jako nam je žao, evo šta smo sve poduzeli…”

Nakon što je jučer objavljena vijest o razočaranim francuskim turistima koje je umjesto glamurozne vile na Hvaru dočekalo gradilište s bagerima i kamionima, danas se o svemu oglasio i Booking.com, platforma putem koje je ta grupa turista rezervisala svoj smještaj, a koja je optužena za bezobrazno postupanje prema korisnicima

– Iskreno nam je žao zbog poteškoća koje su zatekle ovu grupu turista. To definitivno nisu iskustva kakva želimo našim korisnicima, pa smo iz tog razloga osigurali potpun povrat novca za napravljenu rezervaciju, pokrili troškove prijevoza na novu lokaciju i ponudili dodatan iznos kao znak dobre volje.

VEZANO | Rezervisali smještaj na Hvaru za 6.500 eura, dočekalo ih gradilište 

Smještajni objekat o kojem je riječ uklonjen je s naše stranice. Svakodnevno provodimo stotine hiljada rezervacija koje rezultiraju predivnim iskustvima korisnika iz cijelog svijeta i to je cilj kojem smo u potpunosti predani.

Neprestano optimiziramo čvrsto postavljene mjere sigurnosti kako bismo zaštitili naše korisnike i partnere te ozbiljno pristupamo procesu verifikacije svih naših objekata. Uz brojne provjere koje se obavljaju kako bi se verifikovali smještajni objekti prije nego što im se dopusti oglašavanje na našoj platformi imamo i tim koji svakodnevno prati, otkriva i blokira sumnjive aktivnosti na Booking.com-u, a sve u skladu s najvišim tehničkim standardima.

U veoma rijetkim slučajevima kada se pojavi razlog za sumnju u određeni smještajni objekat, odmah detaljnije istražujemo taj slučaj i poduzimamo potrebne mjere – kazali su i dodali kako je služba za korisnike te platforme “neprestano dostupna korisnicima ako imaju ikakva pitanja ili im je potrebna podrška”. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,