Petak, 18. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

BEO Shopping Centar u Beogradu poziva sve na vakcinaciju: Bez zakazivanja, na raspolaganju Pfizer i Sinopharm

Preuzmite sliku

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da svi građani BiH mogu potpuno besplatno vakcinisati na teritoriji Srbije.

– Vakcinisanje je potpuno slobodno i besplatno. Regularno će svi vakcinisani dobiti uvjerenje i certifikat o vakcinaciji kao i građani Srbije. Ima dovoljno vakcina za cijeli region – naveo je Vučić.

Tim povodom oglasili su se i iz BEO Shopping Centera u Beogradu, te pozvali sve zaintereovane građane da dođu i vakcinišu se, poziv vrijedi i za građane Bosne i Hercegovine, Hrvatske te cijelog regiona:

“Obavještavamo vas da počev od 3. juna zvanično kreće proces vakcinacije za sve građane u BEO Shopping Centeru, a u saradnji sa Vladom Republike Srbije i gradom Beograd. Pozivamo vas da iskoristite ovu mogućnost, koja će biti na raspolaganju svim posjetiocima centra, svakoga dana od 12 do 20 časova, izuzev na dan otvaranja (3. juna) kada punkt radi od 10 do 20 časova.

Proces vakcinacije će se odvijati na II spratu BEO SC bez prethodnog zakazivanja, vakcinom proizvođača Pfizer i Sinopharm.

Ovo je vrijeme kada svi treba da budemo odgovorni, prevashodno prema sebi ali i cijelom društvu kako bismo se čim prije vratili u normalne tokove života i poslovanja.

Pokažimo zajedno najbolji primjer!” navodi se u saopštenju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BEO Shopping Center (@beo.sc)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje