Nedjelja, 26. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Antonijević optužio Bjelogrlića: Previše se druži s navijačima Partizana

Preuzmite sliku

Sukob Dragana Bjelogrlića i Predraga Antonijevića u Nišu poprimio je novu dimenziju, zbog izjava pretučenog režisera.

Reditelj Predrag Gaga Antonijević pojavio se u jednoj televizijskoj emisiji sa modricima po licu i naveo kako nije provocirao glumca Dragana Bjelogrlića kada se desio incident u niškom hotelu, iako prema nezvaničnim saznanjima od hotelskog osoblja postoje indicije da je Antonijević konstantno provocirao Bjelogrlića.

U gostovanju na televiziji Pink, Antonijević je optužio Bjelogrlića da je nasilje „plod“ druženja sa navijačima Partizana, što se nije dopalo pristalicama crno-belih na društvenim mrežama.

Vezano | Snimak napada: Bjelogrlić pet puta udario Gagu Antonijevića, kolege ga jedva zaustavile 

“Očigledno je riječ o jako lošem čovjeku i da kažem… Previše se družio sa navijačima Partizana očigledno, ima te neke tendencije i ponašanje, ovo je mučki i kukavički, kriminalno što je uradio“, rekao je Antonijević, koji je i u jednom prethodnom gostovanju dobacivao o navijačima Partizana.

Cijeli skandal i dugogodišnji sukob dobili su političku konotaciju, pa je slučaj komentarisao Aleksandar Vučić, zatim i Aleksandar Vulin, a policija je u utorak sprovela Bjelogrlića u tužilaštvo na saslušanje.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje