Petak, 3. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ana Brnabić se nada da će u maju posjetiti Republiku Srpsku

Preuzmite sliku

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izrazila je nadu da će u maju moći da posjeti Republiku Srpsku i da se krene u zajedničke projekte.

Brnabićeva je poslije sastanka sa predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović rekla da na svakom susretu uvijek ima mnogo tema za razgovor, među kojima su zajednički projekti koji se implementiraju ili se tek planiraju za budućnost.

“Danas je bilo riječi o tome da bi, ukoliko epidemiološka situacija dozvoljava, uskoro ponovo trebalo da imamo zajedničku sjednicu dvije vlade. Ja sam i sa premijerom Viškovićem razgovarala o tome ovih dana.”,  rekla je Brnabićeva.

Ona se nada da će tokom maja biti u mogućnosti da posjeti Republiku Srpsku i da će se krenuti u neke zajedničke projekte koje su vlade Srbije i Srpske dogovarale na ranijim zajedničkim sjednicama.

Brnabićeva je dodala da je razgovarano i o onome što je danas najvažnije, a to su saradnja i podrška, odnosno medicinska oprema, vakcine, eventualno proizvodnja vakcina u Srbiji, za koju je rekla da je uvijek tu za Republiku Srpsku. (Srna)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,