Petak, 27. Novembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ovo je žena za kojom ludi najpoželjniji robijaš na svijetu! (FOTO)

Meeks-ovu suprugu, sa kojom je u braku četiri godine, njegovo hapšenje je veoma potreslo. Ona samo želi da sve ovo prođe i da se njihov život vrati u normalu.

Plavooki osuđenik koji je optužen za posjedovanje oružja bez dozvole ali i za povezanosti sa bandom, izazvao je buru na inernetu, a žene širom svijeta uzdišu za njegovom fotografijom, napravljenom nakon hapšenja.

  • meeks-supruga22
  • Meeksova supruga, koju je njegovo hapšenje veoma potreslo, i on u braku su već četiri godine i imaju jednog trogodišnjeg sina. Kako prenose članovi porodice, ona samo želi da sve ovo prođe i da se njihov život vrati u normalu.

    Njegova porodica nije impresionirana pažnjom koju je izazvao. Kako kažu, svima se čini da je ovo šala, a situacija je zaista ozbiljna.

    Ovaj momak ima podugačak dosije, pa je tako hapšen nekoliko puta, između ostalog zbog opiranja hapšenju, krađe i falsifikovanja dokumenata. Iako je već jednom služio zatvorsku kaznu od devet godina zbog krađe, poručio je da su ti dani iza njega i da ovoga puta nije kriv za zločin koji mu se stavlja na teret, prenosi Telegraf.rs.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,