Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Njemačka: Žena hodala po trgovinama i u meso skrivala igle za šivanje

Preuzmite sliku

Njemačka policija nakon mjeseci potrage pronašla je ženu (60) iz Ostholsteina koja je u mljeveno meso i ostale mesne proizvode u trgovinama stavljala igle za šivanje. Policiji je od listopada prošle godine prijavljeno 20 slučajeva, prenosi 24sata.hr.

U gradu Eutin na sjeveru zemlje zabilježeno je 19 slučajeva, a jedan je zabilježen u okrugu Malente također na sjeveru Njemačke. Srećom nitko nije teže ozlijeđen. Jedna je tinejdžerica (17), dok je jela kuhano mljeveno meso, osjetila u ustima iglu. Policija je slučaj dosad držala tajnim, ali je postavila kamere u trgovinama. Napravljena je snimka žene koju su tokom vikenda objavili. Nakon toga žena je identificirana, piše Bild.

Njezini motivi još se ne znaju.

Žena je završila na psihijatriji.

Njemačka javnost je o cijelom slučaju obaviještena tek tokom prošlog vikenda. Njemački mediji pitaju zašto ljudi nisu ranije upozoreni. Policija je novinare uputila na državno odvjetništvo.

– Informiranje javnosti ne bi bila garancija da ne bi opet došlo do istih djela – rekli su u državnom odvjetništvu Lübeck, piše Bild.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: