Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ispovijest: “Ja sam Maja, imam 18 godina i iznajmljuju me na sat”

Preuzmite sliku

Maja ima 18 godina i ne krije da je sponzoruša. Ovaj jeziv trend je toliko uzeo maha da postoje sajtovi koji više podsjećaju na društvene mreže za provodadžisanje. A studentkinje iz razvijenih zemalja su odlijepile za ovim unosnim, ali i užasnim vidom lake zarade.

 “U ovom trenutku sam u bjesnim kolima, tip me vozi do kuće, tu me čeka majka koja odobrava moj stil života”, kaže Maja koja ima 18 godina.

To je jedan dan u Majinom životu, ona prima poklone, novac i usluge od mahom starijih muškaraca koji je iskorištavaju.

“Ako mi fale pare za račun za telefon, samo odem na sajt i oko 100 tipova hoće sve da mi plati. Likovi koji baš hoće da me vide mi čak plaćaju avionske karte. Prije neki dan sam sjela u restoran i naručila najskuplju stvar sa menija, nisam ni znala šta je. Naravno, oni pokrivaju troškove, a pritom mi plaćaju i novac za to što sam došla. Jedan lik je dao novac samo da bi sjedio pored mene na plaži”, rekla je Maja za Daily Mail u Australiji.

Kaže da su sponzori svakakvi, ali uvijek dobrostojeći. Neki su oženjeni, neki ne, ali nikada ne ulazi u vezu i uvijek je u potpunosti trijezna.

Naravno, ovo ima svoju cijenu. I daleko je mračnija nego što mnoge djevojke i slute.

“Srela sam se sa baš sumnjivim tipom koji je htio da mi plati kartu za Melburne pod uslovom da imam seks sa njim. Odbila sam ga. Uprkos tome što ne spavam ni sa kim za pare, osuda koju trpim je nevjerovatno bolna. Osuđuju me čak i prijatelji, to je vrlo teško podnijeti”, kaže djevojka.

U Australiji ima 82.670 otvorenih i registrovanih sponzoruša na raznim sajtovima za ove usluge. (B92)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,