Srijeda, 28. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Žena poginula u autosalonu, probna vožnja motocikla se pretvorila u tragediju

Preuzmite sliku

U subotu ujutro u prostorijama autosalona u Marburgu u Hessenu dogodila se teška nesreća u kojoj je jedna žena smrtno stradala u probnoj vožnji motocikla na tri kotača.

Šef policije Ralph Gerlach izvijestio je o kobnoj nesreći iz policijskog sjedišta u središnjem Hessenu nekoliko sati nakon dramatičnog incidenta.

Prema riječima šefa policije, 50-godišnjakinja iz Hosenfelda u istočnom Hessenu (okrug Fulda) i njezin partner (59) oko 10 sati posjetili su autosalon u Marburgu u ulici Afföllerstrasse.

Tamo je joj se svidio motocikl s dva prednja kotača, te je na licu mjesta željela napraviti probnu vožnju. Na motocikl je kao suvozač sjeo i njezin partner. No, samo nekoliko metara nakon početka probne vožnje stvari su se pokazale sasvim drugačije od očekivanog.

Iz još nepoznatih razloga, 50-godišnjakinja je izgubila kontrolu nad motociklom i bez kočenja se zabila u prikolicu kamiona parkiranog ispred salona. Dok je 59-godišnjak od udarca zadobio lakše ozljede, njegova je partnerica prošla daleko gore.

Spasioci su je odvezli u obližnju bolnicu, ali je tamo nešto kasnije preminula zbog težine ozljeda.

U nesreći je oštećen motocikl na tri kotača, priopćila je policija. Kolika je točna materijalna šteta nije poznato.

Konzultiran je i vještak koji bi trebao pomoći u preciznom razjašnjenju toka nesreće, piše Fenix-magazin.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje