Nedjelja, 19. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Žena izgubila 2.000 eura: Naručila luksuznu torbu, šokirala se kad je otvorila paket

Preuzmite sliku

Odgajateljica iz Berlina ostala je čini se bez 2.000 eura zbog isporuke pogrešne online narudžbe. Kako pišu njemački mediji, žena je naručila Louis Vuitton torbu, a u paketu koji je dobila je bio sklopivi stolac.

Njemački mediji pišu, kako su problemi s kurirskim službama poznati od prije, no ono što je doživjela žena iz Berlina je nevjerovatno!

Odgajateljica u vrtiću iz Berlina je naručila Louis Vuitton torbu, a u isporučenom paketu je bila stolica na rasklapanje. Za sada je nestalo 2.000 eura.

“Željela sam torbu ove marke od svoje 20. godine”, kazala je odgajateljica za njemačke medije. Kada su joj roditelji prošle godine dali novac, konačno je ispunila svoj san, prenosi Fenix-magazin.

Što se tačno dogodilo?

Žena 17. oktobra kupuje ruksak na službenoj stranici Louis Vuittona. Vrijednost torbe je pravo malo bogatstvo.

Dostavna služba UPS je obavještava kako će torba biti isporučena 18. okotbra, žena nije bila na adresi, pa paket nije isporučen.

Drugi pokušaj isporuke je sljedeći dan. “Radila sam, ali mi je e-mailom stigla poruka kako je paket dostavljen u 12.09 sati”, rekla je odgajateljica.

Kako navode mediji, 19. oktobra navečer žena je zaista pronašla veliki paket ispred vrata svog stana.

“Zašto Louis Vuitton šalje tako mali ruksak u tako velikoj kutiji?”, pitala se žena.

Uputila žalbu

Veliko iznenađenje: U paketu se nalazi crvena sklopiva stolica za kampovanje, čija je vrijednosti između 58 i 89 eura. Broj dostave i adresa na paketu su tačni.

Žena se odmah žalila Louis Vuittonu i korisničkoj službi UPS-a. Sredinom novembra nazvala ju je žena koja nije rekla svoje ime.

Tvrdi kako je dostavljač dao izjavu da joj je lično uručio paket.

Rečeno je kako postoji video utovara paketa marke Louis Vuitton u kombi UPS-a. Francuska luksuzna marka je rekla kako još uvijek istražuju slučaj.

Ništa od novca

Sredinom decembra žena je pokušala vratiti svojih 2.000 eura putem PayPala, no nije uspjela.

Louis Vuitton je ispravno označio narudžbu u skladištu 22. oktobra. Kako taj kod nije identičan naljepnici na sklopivoj stolici, očito se radi o prevari.

UPS i Louis Vuitton nisu odgovorili na upite medija o ovome slučaju.

“Bez obzira kako će se stvari sada odvijati, izgubila sam želju za luksuznom torbom”, rekla je žena.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje