Nedjelja, 29. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Vloger uhapšen zbog navodnog silovanja maloljetnice

Preuzmite sliku

Njemački vloger koji je izazvao bijes korisnika društvenih mreža, pa čak i gradonačelnika zbog svojih sadržaja koji prikazuju kako skuplja žene na ulici i odvodi ih u motele, uhapšen je zbog optužbi za silovanje maloljetnice.

Policija grada Muntinlupa uhapsila je Marsela Mesala, svojim gledaocima poznatog kao gospodin Pogi German (nje. “Gospodin Zgodni Nijemac”), nakon što je otkriveno da je jedna od žena prikazanih u njegovim videima maloljetna.

Izvještaji kažu da je žena, identifikovana kao 17-godišnja “Ging”, navodno prevarena da se složi s Mesalovim video scenarijem, rekavši da će biti predstavljena u 24-satnom “Jowa” (Girlfriend) izazovu, gdje će kreator pokušati uhvatiti djevojku u roku od 24 sata.

Ipak, posljednji isječak videa pokazao je kako je Ging prikazana kao 18-godišnja samohrana majka i djevojka koja dolazi.

“Osumnjičeni je znao da žrtva ima 17 godina. Ali za potrebe sadržaja obavijestio ju je da se predstavlja kao 18-godišnjakinja”, rekao je šef policije, Angel Garsilano, prenosi “Coconuts”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,