Srijeda, 28. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Užas u Rusiji: Nakon odnosa iskasapio djevojku “jer mu se smijala”

Preuzmite sliku

Maksim Garejev (33), IT stručnjak, izdržavaće devetogodišnju kaznu u ruskoj zatvorskoj koloniji, nakon što je u Moskvi priznao da je ubio 24-godišnju Ekaterinu Semočkinu.

Garejev je rekao istražiteljima da je napao djevojku nakon što je “vrijeđala njegov finansijski položaj, seksualne vještine i ličnost poslije plaćenog seksa”. Tijelo djevojke pronađeno je ugurano u kofer u njenom apartmanu u julu prošle godine. Vrat joj je bio prerezan, a na grudima je imala ubodne rane, pišu Nezavisne.

Majka djevojke, doktorka Olga Semočkina, na sudu je ispričala kako je otišla u kćerkin stan nakon što se nije javila na telefon.

“Vidjela sam kćerku kako leži u koferu. Veliki crveni kofer bio je nasred sobe, počela sam da vrištim”, ispričala je majka.

Garejev, koji ima četiri diplome, tvrdio je da je ubio Ekaterinu nakon što ga je ismijavala.

Ekaterina je bila novokvalifikovana doktorica koja je takođe radila kao beauty blogerka na Instagramu gdje je imala 85.000 pratilaca. Garejev tvrdi da je ona takođe radila honorarno kao seksualna radnica, kako bi došla do još novca.

Garejev je rekao da mu se ona podsmijavala jer nije bio bogat kao drugi muškarci koje je znala, zbog “nedostatka ličnosti” i jer nije uspio da je zadovolji u krevetu.

“Poslije seksa nastavila je da zbija šale na moj račun. Izgubio sam kontrolu i zgrabio nož iz kuhinje. Okrenula se i ubo sam je u vrat. Pokušala je da pobjegne u kupatilo i da zatvori vrata, a ja sam je izvukao iz njega. Krv je kapala, a onda je počela da vrišti. Zatvorio sam joj usta i ponovo je ubo u grudi”, rekao je mladić.

Nakon toga djevojka je, prema njegovim riječima, otrčala u dnevnu sobu i počela da se bori sa njim.

“Bio sam u takvom stanju da nisam osjećao bol. Tokom borbe pala je na pod a ja sam je ponovo ubo u grudi. Tad je umrla”, ispričao je on.

Na suđenju se takođe moglo čuti da je Garejev bio opsjednut izgledom te da se podvrgavao plastičnim operacijama. Navodno mu je Ekaterina rekla da mu neće pomoći ni jedna operacija i učiniti ga zgodnim, piše “Komsomolskaja pravda”.

Roditelji djevojke negirali su da je ona radila kao prostitutka. Garejev je rekao kako mu je žao zbog ubistva i izvinio se njenim roditeljima. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,