Subota, 3. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Upucao ljubavnike misleći da su divlje svinje

Preuzmite sliku

Seks u šumi tragično se završio po jedan par u Njemačkoj, pošto je lovac od njihovog stenjanja i šuškanja pomislio da su divlje svinje.

Par je vodio ljubav u šumi na rubu njive, kada je na njih zapucao lovac koji je pomislio da su u pitanju divlje svinje. Norman G. je umro na rukama svoje djevojke Kataržine K., koja je teško ranjena u krajnje bizarnom incidentu u njemaškoj pokrajini Brandenburg. Njih je pogodio isti metak. Kataržina je izjavila da je čula glasan pucanj, nakon čega je njen ljubavnik pao na zemlju. Metak ga je pogodio u ruku i prošao kroz trup, prepolovivši jetru, prenosi Alo.rs. Iskrvario je u roku od nekoliko minuta. Kataržina je pozvala policiju i hitnu pomoć, koji su mogli samo da konstatuju Normanovu smrt. Policija je odmah krenula u potragu za ubicom, a ubrzo je otkriveno da je u pitanju lovac koji je napravoi fatalnu grešku.

Lovac Aleksander R. optužen je za ubistvo i ranjavanje iz nehata, ali i kršenje lovačkih propisa, pošto je pucao naslijepo, ne pogledavši da li je meta zaista bila divlja svinja. Aleksander i dalje insistira da je 20 metara iza para bila divlja svinja koju je gađao i da mu nije jasno kako je pogodio ljude umjesto nje. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,