Četvrtak, 20. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Srcedrapajući video o psu koji se oprašta od vlasnika natjerat će vas da zaplačete

Preuzmite sliku

Kada je došlo vrijeme za izreći posljednje ‘zbogom’ obitelj Ryana Jessena znala je da na tužan rastanak mora dovesti posebnog člana obitelji – psa Mollie.

Ryan Jessen pretrpio je moždano krvarenje u dobi od samo 33 godine, a kada je stigao u bolnicu, liječnici su kazali da mu nema spasa, piše Mirror.

Kada su se njegovi roditelji i sestra Michelle okupili kako bi mu odali posljednju počast i oprostili se od voljenog sina i brata, znali su da netko nedostaje.

Srećom, bolnica je imala sluha na njihovu molbu i dopustila da dovedu kujicu Mollie koja se na srcedrapajući način prikazan u videu oprostila od svojeg vlasnika.

Tužan trenutak

Svojom je njuškicom pomazila Ryana i na divan se način oprostila od njega.

Ryanova sestra Michelle objavila je status na Facebooku u kojem je napisala: ‘U bolnici su nam napravili najslađu stvar i dopustili nam da se pas mog brata oprosti od njega kako bi znala zbog čega njezin vlasnik više ne dolazi kući. Ako ste poznavali mog brata, onda znate koliko je volio ovog prekrasnog psa’.

Ryanovo je mlado srce, nakon njegove smrti, donirano te je spasilo život jedno 17-godišnjaku koji će zahvaljujući tome dočekati još jedan Božić.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje