Četvrtak, 23. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Putin podivljao zbog ljubavnice: Psovao je i urlao, mislili smo da će dobiti infarkt

Preuzmite sliku

Nezavisni anti-Putinov istraživački tim Proekt razotkrio je tajni život Vladimira Putina i njegove ljubavnice Aline Kabaeve, nekad uspješne ritmičke gimnastičarke, ali i imovinu vrijednu više od 100 miliona funti koju je ruski predsjednik kupio za nju.

Među njihovim otkrićima tako se našla luksuzna drvena vila u šumskom posjedu od 28 hektara u Valdaju, oko 160 kilometara dalje od mjesta na kojem i Putin ima svoju “kraljevsku rezidenciju”.

Iako Vladimir Putin čini sve kako bi svoj privatni život zaštitio od očiju javnosti, informacije nekad ipak procure vani. I to je bez posljedica. Kad je 2008. godine Moskovski list razotkrio njegovu vezu s Kabaevom i tvrdio da su se zaručili, list je zatvoren u roku od nekoliko sati.

Odakle cure informacije

Ovosedmična otkrića Proekta razbjesnila su ga toliko da je, navodno, psovao i vikao na službenike u sigurnosnoj službi. Okrivio ih je za curenje informacija. Osim toga, svađao se i sa samom Kabaevom. Zabrinut je da upravo njeni prijatelji na “na svakom uglu pričaju šta znaju i ne znaju”.

“Putin je rekao kako ima informacije koje pokazuju da je curenje došlo iz kruga prijatelja Kabaeve”, objavljeno je na računu na šifriranoj platformi Telegram. Rečeno je i kako niko nikad nije vidio Putina toliko bijesnog.

Carica Rusije

“Ovo nije bilo daleko od srčanog ili moždanog udara”, dodano je.

Alina Kabaeva, 39-godišnja Putinova ljubavnica, uživa u beskrajnom luksuzu i lagodnom životu. Neki čak idu toliko daleko da je nazivaju “caricom Rusije“. Navodni razlog je to što je Putinu osigurala muškog nasljednika za kojim je toliko žudio.

Proekt također tvrdi kako ruski predsjednik s Alinom ima više djece. Ona s djedom živi u vili u šumama između Moskve i Sankt Petersburga. Njihovu bezbrižnost osigurava čitav protuzračni odbrambeni sistem Pantsir koji je postavljen u obližnjem selu. U duhu antiruskih i antiputinovskih snaga u svijetu, biti njegova mezimica danas je opasnije nego ikad prije.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje