Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Pobjednika Eurosonga optužuju da je šmrkao kokain, nakon svega se oglasio

Preuzmite sliku

Nakon sinoćnje pobjede Italije na Eurosongu, društvenim mrežama je počeo kružiti video koji navodno prikazuje pjevača grupe Maneskin kako konzumira kokain, što je on naknadno negirao izjavom na press konferenciji, ali i objavom na društvenim mrežama.

Damiano David, pjevač grupe Maneskin snimljen je kako se tokom emisije naginje nad sto, za što su neki korisnici društvenih mreža sugerisali da je sumnjivo i da takav potez asocira na konzumiranje kokaina, iako je nekoliko boca blokiralo pogled na sto i ono što se u tom trenutku nalazilo na njemu.

Nakon objave videa, započele su rasprave da li je pjevač zaista konzumirao drogu, a mnogi su se dali i u detaljnu analizu videa kako bi ustanovili o čemu se zaista radi.Nakon ovih navoda na zvaničnom Instagram profilu grupe napisali su kako su šokirani time što neki ljudi govore te kako su oni protiv droge te da nikad nisu konzumirali kokain.

Također, naglasili su da će pristati i na testiranje jer ne kriju ništa.

Jedan od novinara na press konferenciji direktno je pitao Damiana da li je ono što je prikazano na snimku zaista bilo uzimanje droge na šta je on kazao da ne konzumira drogu te zamolio prestanu iznositi takve optužbe.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,