Četvrtak, 2. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Njemačka policija traži ženu s područja bivše Jugoslavije: Ukrala je više od milion eura

Preuzmite sliku

Osumnjičena žena visoka je 174 centimetra, plavozelenih je očiju i plave kose. Osumnjičena ima nekoliko tetovaža po cijelom tijelu, posebno na rukama, navodi policija.

Njemačka policija u Stuttgartu traži 42-godišnjakinju koju sumnjiči da je u oktobru ove godine ukrala više od milion eura. Radila je u kompaniji za prevoz novca.

Za informacije koje dovedu do hapšenja raspisana je nagrada od 37.500 eura.

Čitatelj Fenix-magazina kazao im je kako je riječ o osobi iz zemlje s prostora bivše Jugoslavije. U ovom trenutku nije poznato gdje se nalazi 42-godišnjakinja. Poznato je kako je prije počinjenja zločina živjela u Stuttgartu, a nakon nevjerovatne pljačke gubi joj se svaki trag.

  • Osumnjičena žena visoka je 174 centimetra, plavozelenih je očiju i plave kose. Osumnjičena ima nekoliko tetovaža po cijelom tijelu, posebno na rukama,navodi policija.

    – Nagrada je 37.500 eura i osigurana je privatnost. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenici da se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778, saopćila je policija u Stuttgartu. Dana 14. oktobra ove godine ukrala je više od milion eura iz kompanije za prevoz novca u Stuttgartu u kojoj je bila zaposlena. Kako je saopćila policija, žena je iz prostorija kompanije oko 15.10 sati ukrala više od milion eura. Kao zaposlenica kompanije imala je pristup novcu, a krađa je uočena istog dana. Policija u svom saopćenju nije objasnila kako je 42-godišnjakinja uspjela iznijeti toliki novac iz kompanije. S obzirom na to da nije poznata njezina lokacija, moguće je da se nalazi u nekoj od zemalja bivše Jugoslavije.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , , , ,