Ponedjeljak, 6. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Nestala u Njemačkoj još u julu: Šta se dogodilo 24-godišnjoj Samiri Semić?

Preuzmite sliku

Njemački istražitelji ne gube nadu u slučaju Samire Semić (34), kojoj se od 28. jula gubi svaki trag. Posebna komisija ima nove informacije, piše Fenix-magazin.

Policija strahuje da je 34-godišnjakinja iz Kirchhaina iz okruga Marburg-Biedenkopf u Hessenu možda žrtva zločina. Državno odvjetništvo u Marburgu i policija Marburg-Biedenkopf dali su zajedničko saopćenje.

Samira Semić je imala veze i sa Istočnim i Sjevernim Hessenom. Policijski glasnogovornik je kazao: “Konkretno, ovdje su spomenuti gradovi Fulda i Bad Hersfeld. Istražitelji se sada nadaju novim tragovima iz tih regija”.

Javna potraga, uključujući društvene mreže te intenzivne potrage i mjere kriminalističke policije nisu dale tragove o tome gdje se nestala Samira nalazi niti su dale tragove koji bi objasnili njen nestanak. Istražitelji zasad pretpostavljaju da je nestala osoba ušla u vozilo u četvrtak, 28. jula, između 11 i 19.30 sati u Kirchhainu u ulici Unterm Groth. Nije poznato o kakvom se vozilu radilo. Daljnje istrage do sada nisu uspjele razjasniti okolnosti i pozadinu njezina nestanka. Nije isključeno da je nestala osoba bila žrtva kaznenog djela, pa je kriminalistička policija formirala posebnu komisiju. I dalje će se utvrđivati ​​u svim smjerovima.

 • Kako Bild saznaje žena iz Kirchhaina navodno je nudila seksualne usluge na internetu pod imenom “Sunshine” te da je navodno trudna. Može li to imati veze s njezinim nestankom, dio je opsežne istrage koju vodi posebna komisija pod nazivom “Samira”.

  Samira Semić ima 34 godine, visoka je 1,58 metara, ima smeđe oči i tamnu kosu, od kojih je dio svjetlije ofarbana. Na licu ima nekoliko piercinga, ali i tetovaže na desnoj potkoljenici i desnoj nadlaktici. Mlada žena ima veze sa sjevernom Njemačkom (Lübeck/Hamburg) i Berlinom.

  Sve informacije policija prima na broj telefona 06421-406555.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,