Utorak, 29. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Mađioničar je radio trik, a onda je krenulo po zlu: Umalo se utopio, žiri je bio šokiran

David je prestravljeno stajao na pozornici, a Simon je pokušavao signalizirati producentima da prekinu tačku te je pozvan ljekar, kaže statista koji je gledao kako mađioničar izvodi trik

U showu ‘Britain’s Got Talent’ mađioničarska tačka nije prošla kako je kandidat planirao te su svi članovi žirija ostali u šoku, piše Metro. Naime, kandidat se skoro utopio na audiciji u Manchesteru.

Mađioničar je s lisicama na rukama bio potopljen u vodu. Svi članovi žirija učestvovali su u triku jer su dobili ključeve kojima su mogli spasiti kandidata. Svaki ključ iskoristili su u nekom dijelu tačke, a posljednji je ostao kod Davida Williamsa (48) te je služio za spašavanje mađioničara.

Međutim, ključ je ostao na stolu žirija pa je kandidat skoro nastradao. Kad je Simon Cowell (60) shvatio da nešto nije u redu, prekinuo je tačku i zatražio ljekarsku pomoć.

– Bilo je jezivo. David je prestravljeno stajao na bini, a Simon je pokušavao signalizirati producentima da prekinu tačku te je pozvan ljekar – rekao je statista koji je bio u studiju.

U početku su svi mislili da je to dio tačke, ali su ustanovili da je u pitanju stvarna potencijalna opasnost.

– Srećom su izvođači na vrijeme uspjeli ispraviti grešku, ali u jednom trenutku su se svi prepali da će tačka završiti katastrofom i bila je opća panika – objasnio je statista. Emisija u kojoj je bila ta audicija nije se još emitovala niti je obavljena na YouTubeu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,