Srijeda, 7. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Kuća užasa u Mađarskoj: Otac i majka primoravali četvoro djece na seks, baka ih podržavala

Preuzmite sliku

Djecu starosti šest, četiri, tri i dvije godine roditelji su primoravali na seks u njihovoj oronuloj kući u mađarskom gradu Kerepeš, dok ih je baba ohrabrivala da ne prestaju.

Kako navode mađarski medij, ukoliko bi neko dijete skupilo hrabrost i reklo da ne želi, tukli su ih i vukli za kosu, a potom nastavljali sa iživljavanjem…

Lokalna policija uhapsila je tri člana porodice, a majka i otac su optuženi da su seksualno zlostavljali svoje četvoro djece, a baka je osumnjičena da ih je podsticala, prenosi portal Blik.hu.

Prema pisanju medija, policija je ušla jučer u kuću u Kerepešu, a 27-godišnja majka i 30-godišnji otac nisu zatečeni na mjestu gdje se odvijao svakodnevni horor. Policija je uhapsila 57-godišnju baku, a roditelji su se sami prijavili organima reda pošto su čuli da je za njima raspisana potjernica.

Prema istrazi koja je pokrenuta krajem oktobra 2019. godine, Marijana M. i Zoltan L. primoravali su svoju djecu starosti od šest, četiri, tri i dvije godine starosti, koji su spavali u istom krevetu, da imaju seksualne odnose po nekoliko puta dnevno. Baka Jožefne Elemer se tereti da ih je navodila da to rade. Također, djeca su morala da ostaju u krevetu dok su Marijana i Zoltan imali odnose.

Također, Marijana i Zoltan su konstatno tjerali djecu da prose zajedno sa bratom koji jedva da je tada imao mjesec dana. Kako se navodi, govorili su ljudima da su bolesni i da su im potrebni hrana i novac. Djeca su odvedena od roditelja i data su na usvajanje. Prema riječima psihologa koji je uključen u istragu, djeca su vjerovatno u prošlosti zlostavljana.

Osumnjičeni se nalaze u pritvoru. (Telegraf.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , , ,