Ponedjeljak, 21. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Britanka ima nos za svaku priliku: Ponovo sam sretna kada se pogledam u ogledalo (VIDEO)

Preuzmite sliku

Britanka Jayne Hardman za različite prilike bira drugačiji nos. Kaže da su joj se snovi ostvarili kada je dobila prvi nos sa magnetom.

– Međutim, pošto sam ga nosila tri mjeseca, osjetila sam da je previsoko postavljen, pa sam ga zamijenila drugim. Kraći je i ne stoji mi među obrvama. Nabavila sam i nos koji nosim kada popijem nekoliko pića. Malo je crveniji kao da sam popila par pića – kroz smijeh priča Jayne Hardman.

Upoznajte ženu koja za svaku priliku ima drugačiji nos

Gepostet von BBC News na srpskom am Dienstag, 13. August 2019

Ipak, njoj nije uvijek bilo do smijeha. Ovoj mami dvoje djece dijagnosticirana je rijeka autoimuna bolest ANCA – pozitivni vaskulitis i morala je na hemoterapiju, piše BBC News.

– Nos mi je oticao i poprimao vrlo čudne oblike. Zatim se s jedne strane odlomio i otpao. Sljedećeg ljeta se to dogodilo sa drugom polovinom i za nekoliko godina je od čudnog nosa postao potpuno pljosnat – kaže žena koja živi u mjestu Redditch kod Birminghama.

Jedno vrijeme zbog toga Jayne nije izlazila iz kuće, ali sada sa dizajniranim nosevima ponovo ima samopouzdanja i započela je novi život.

– Divno je biti ponovo na poslu, a da znam da me neće niko čudno gledati – dodala je.

Magneti drže protezu njenog nosa, a kaže da je ponovo sretna kada s pogleda u ogledalo. (Tuzlanski.ba/Video: BBC News na srpskom)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,