Utorak, 28. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Bile preglasne: Zet vlasnika apartmana u Trogiru brutalno utišao Češke turistkinje! (VIDEO)

obracun-sa-turistkinjama1
Preuzmite sliku

Policija je obavila razgovor s vlasnikom apartmana, a turistkinjama je upućen poziv da se jave u policiju i daju iskaz, što one dosad nisu učinile.

obracun-sa-turistkinjama1

Dvije Češke turistkinje s troje djece, koje provode praznike na Jadranu, odnosno u Trogiru, našle u verbalnom i fizičkom sukobu sa zetom vlasnika apartmana u kojem borave, doznaje Dnevnik.hr od tih turistkinja.

Incident se dogodio iza ponoći, a na teren je poslan i policajac koji je obavio uviđaj. Utvrđeno je kako su u incidentu sudjelovale dvije češke državljanke i mještanin. Policija je obavila razgovor s vlasnikom apartmana, a turistkinjama je upućen poziv da se jave u policiju i daju iskaz, što one dosad nisu učinile.

Neslužbeno se saznaje kako je povod incidentu bila buka koju su Čehinje pravile. Prvo su zamoljene da se utišaju, no kad su se počele smijati na upozorenja, to je zasmetalo zetu vlasnika pa je jednu od Čehinja divljački udario.

Češki konzulat u Splitu nije zaprimio nikakvu dojavu o navedenom incidentu. Policija upravo u ovim trenucima obavlja obavijesni razgovor s češkim turisticama.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: