Ponedjeljak, 18. Novembar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Žena u ovom znaku je nezaboravna i vrijedna truda

Drage Škorpije, vi niste neko ko prati druge, vi pratite vaš sopstveni put. Vi radite stvari na vaš način. Niste svačija „šoljica čaja“, ali oni koji vas vole – vole vas iskreno…

Dok neki Škorpije nazivaju „intenzivnim“ ili „teškim“ ljudima, oni koji se ne osjećaju ugroženo od vas, shvatiće da ste strastveni, lojalni i pravi prijatelji. Svakako da se karakteristike znakova ne odražavaju baš na svaku individuu, ali Škorpije su jake ličnosti i eventualno te karakterisitke vremenom ipak dolaze do izražaja. Tako da dame, evo zbog čega nijedan muškarac neće moći da vas zaboravi kada jednom bude vaš!

Veza sa ženom Škorpijom znači da ćete imati neke od najboljih dana u vašim životima… ali i onih ne baš tako sjajnih. No, ti trenuci će vas tjerati da se uvijek vraćate nazad po još, iako može da vas prestravi ukoliko počnete sa njom da se šalite kada je loše volje.

Škorpije su kompleksne po prirodi i ne shvataju veze olako. Pokazaće vam ljubav dublju od bilo čega na šta ste navikli, a jednom kada vas pogodi, više nikada nećete da prihvatite „običnu“ ljubavnu vezu.

Škorpije su intuitivne i imaju svoje načine da „čitaju“ ljude, što može biti veoma iritantno, dok ne shvatite koliko je korisno imati nekoga ko može da vas „čita“. Velike su šanse da dok budete vikali: „Nemoj da mi govoriš kako se osjećam“ shvatite da se upravo osjećate kako vam je ona rekla…

Škorpija je vrijedna truda!

Ona je sjajna u kontroli, radićete ono što ona želi i misliti da je to vaša ideja! Ali svijetla strana toga je što svoju moć ona neće koristiti u loše svrhe. Ona ima najbolji interes za oboje u svojoj glavi.

Taj pasivno agresivni sistem „Ja sam dobro“ koje djevojke koriste kada nisu ni najmanje dobro je, složićete se, vrlo iritantna stvar za muškarce. Škorpije se ne opterećuju sa time. One su direktne i ne plaše se da kažu ono što misle, čak i onda kada je možda i pametnije da ćute. One stvari vide kao crno ili bijelo, nikada sivo. Bez obzira da li je volite ili ne. Ili ste vrijedni da budete u njenoj okolini ili ne. Ovo može biti oštro, ali sa njom makar uvijek znate na čemu ste.

U poslu, ali i ljubavi, kada Škorpija zacrta nešto – ona to ispunjava! Ona preuzima inicijativu i neće čekati nikoga da donese odluku umesto nje. Ona je motivisana i nikada sramežljiva kada su u pitanju stvari koje želi, bilo da je posao u pitanju ili najveći frajer u baru. Nemojte da se osjetite ugroženo, pustite je da vas vodi. Ona se osjeća prijatno da vodi stvari, a njene vještine među čaršavima su dobro poznate.

Takođe, čak i kada se sa vama posvađa „do koske“, ona će vas u javnosti isto tako strastveno braniti. Ona može biti naporna, ali će vam držati leđa bez obzira na sve, a kada je ona na vašoj strani – jednostavno ne možete da izgubite.

Većina Škorpija ima tešku školjku koja treba da se slomi i ne zaljubljuju se lako. Ali ukoliko možete da se nosite sa njom, na kraju svoh „muka“ shvatićete da je ona bila vrijedna svakog trenutka. Jednom kada osvojite Škorpijinu ljubav, i još bolje, povjerenje, ona će vas poštovati, motivisati i činiti uzbuđenima na potpuno novim nivoima. Ona će vas odvesti na avanturu života i tjerati da budete najbolja verzija sebe… (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,