Utorak, 25. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Željni pažnje: Ovi horoskopski znakovi najviše varaju svoje partnere

Preuzmite sliku

Prevara može biti jedan od najgorih osjećaja koje možemo iskusiti u životu.

Kada vas neko koga volite prevari, možete se osjećati izdano, ljuto i tužno. Ali, astrologija tvrdi da su neki horoskopski znakovi spremniji prevariti svog partnera. Evo koji su horoskopski znakovi najskloniji prevari.

Blizanci

Blizanci su željni pažnje, neodlučni su, a upravo ta želja za konstantnom pažnjom može ih navesti da prevare svog partnera. Čak i ako osjećaju da veza neće uspjeti, neće to priznati svom partneru nego će ga prevariti.

Vaga

Ljudi ovog horoskopskog znaka obožavaju flertovati. Čak i kada su vezi, neće prestati svoju pažnju poklanjati drugima. Predana veza ne sprječava ih u svakodnevnom bezazlenom flertovanju, koje jednog dana može otići predaleko.

 • Ribe

  Ribe su obično osjetljive i osjećajne, ali ne boje se poduzeti velike korake poput varanja kad njihovi zahtjevi nisu ispunjeni. Kad se naljute ili imaju promjene raspoloženja, zapravo ih nije briga što bi drugi osjećali. Umjesto toga, usredotočit će se na ono zbog čega će se osjećati bolje ili uzbuđeno. U ovom će slučaju varati, nadajući se da će biti uhvaćeni, tako da se veza može okončati.

  Vodolije

  Oni više vole flertovati putem poruka i poziva, nego uživo. Poslat će poruku bivšem partneru ili će nekome poslati svoje gole fotografije. Oni nisu skloni fizičkom varanju, ali međutim, ovo je emocionalna nevjera koja može uništiti odnos.

  Lav

  Lavovi obožavaju biti u središtu pažnje. Vole se ponašati kao da su zvijezde pa ako ih druga osoba ne doživljava tako, neće se ustručavati prevariti partnera samo kako bi opet bili u središtu pažnje.

  Jarac

  Odlučni su u pogledu onoga šta žele u svojoj vezi. Moraju se zadovoljiti njihove specifične potrebe ili će se okrenuti drugima koji bi mogli udovoljiti njihovim fizičkim i emocionalnim potrebama. Žele stabilnost i potporu, ali ako je ne dobiju, na kraju će varati. (N1)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,