Ponedjeljak, 13. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Žele samostalnost: Ovi horoskopski znakovi jako rano napuštaju roditeljski dom

Ima ljudi koji žele otići iz svog doma što ranije bilo zato što ih porodica guši, bilo zato što žele postati gazde vlastitog domaćinstva, siti su sredine u kojoj su odrasli, radoznali su, žude za uzbuđenjima…

Neki horoskopski znakovi posjeduju ove osobine u većoj mjeri od drugih pa su skloniji napuštanju porodičnog doma prvom prilikom, piše tportal.hr.

Strijelac

Bilo bi čudno da se Strijelac ne želi odseliti od kuće čim mu se ukaže prilika za to. S vremena na vrijeme treba mu krupnija promjena, a najbolji je način za to život na različitim mjestima. Selidbom otvara mogućnost upoznavanja novih životnih stilova, kultura i tradicija. Ako se i ne odseli, koristi dom kao bazu za putovanja, ali se ne zadržava dugo u njemu.

Blizanci

Najprilagodljiviji znak zodijaka na novoj se lokaciji ubrzo počinje osjećati kao kod kuće. Da bi se što prije uklopio i što manje izdvajao od domorodaca, usvaja lokalne običaje i obilazi popularna mjesta. Majstor komunikacije lako sklapa poznanstva te gradi široku osobnu i profesionalnu mrežu. Nije duboko emocionalan i dobro podnosi odvajanje od uobičajene sredine pa će se bez teškoća preseliti više puta.

Vodolija

Selidba daleko od kuće jedan je od dobrih načina ostvarivanja nezavisnosti za kojom Vodolija žudi od djetinjstva. Sviđaju mu se izazovi koji podrazumijevaju borbu na sve ili ništa. Malo je vjerovatno da će se javljati kući tražeći pomoć, ali neće biti prepušten sam sebi. Zahvaljujući otvorenosti i neposrednosti sklapa prijateljstva kamo god pođe.

Ovan

Ljubav prema uzbuđenjima bitna je značajka Ovnova, a što može biti uzbudljivije nego rana selidba daleko od kuće. Uskakanje u nove situacije bez velike pripreme i jamstava zahtijeva naglost i spremnost na riskiranje, a to je Ovnov zaštitni znak. Nova iskustva ulijevaju mu život i nadahnjuju ga. Doživljava selidbu kao natjecanje sa sobom i onima koje će sresti u svojoj novoj pustolovini. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,