Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zašto su Lavovi najveličanstveniji horoskopski znak?

Preuzmite sliku

Već smo zakoračili u sezonu Lava i vjerovatno se pitate šta zvijezde kažu o ovom horoskopskom znaku – osim što su veličanstveni. 

Na neki način su topli i voljni kada treba da iskažu svoja osjećanja i strasti. Međutim, u poslu im je predodređeno da budu vođe, jer će zubima i noktima rješavati svaki zadatak koji je pred njima. Lav je kraljevska zvijer i veličanstven je na svaki način. Od svog uzvišenog stava, do stila (izražajnog i smelog), jake su ličnosti i dobro se snalaze sa svojim moćima, baš kao i njihov planetarni vladar, Sunce. Ako neko pokuša da poremeti njihov životni stil i šta im je važno u životu (posebno porodica, dom, sredstva za život), ići će protiv svoje volje, prenosi Ženski magazin.

Lavovi su puni života, a njihov entuzijazam i razigranost su „zarazni“. Oni su uvijek u potrazi za zabavom, tako da inertni i dosadni ljudi nisu kompatibilni sa ovim horoskopskim znakom. Uvijek imaju kontrolu nad svojim životom i ne vole kada ima drugi govore šta treba da rade.

Njihov glavni moto je „Rođen sam slobodan!“ i to shvataju veoma ozbiljno. Njihove astrološke odrednice čine ih sigurnim i slobodnim od onoga što drugi misle o njima. Oni su buntovni i često krše pravila. Sanjaju o većim stvarima i namjeravaju da ispune svoje kreativne inspiracije nadahnjujući sve oko sebe.

Lavovi su fizička bića, a njihova seksualnost izražena je velikim samopouzdanjem povezanim sa unutrašnjom snagom. Kada su u pitanju ljubavni odnosi, Lavovi su odlučni da dobiju ono što žele. Mogu se osjećati kao kod kuće samo u prostoru u kojem mogu upravljati po vlastitom nahođenju, čak i kada borave nakratko. Čak i kada nemaju novca, naći će način da svoj dom pretvore u palatu sa ručno izrađenim ukrasima. Pretvoriće dom u bogato okruženje u kome će svako ko uđe doživjeti njegov nekonvencionalan ukus. Pored svojih dominantnih karakteristika, majke Lavovi su često nesebične prema svojoj djeci. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,