Četvrtak, 24. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zabavite se uz neobični test: Saznajte kako vas drugi vide…

Preuzmite sliku

Način na koji vas ljudi iz okoline doživljavaju često se razlikuje od onoga kakvi ste zaista. Ako želite da saznate kakav utisak ostavljate na druge i šta se krije iza vaše “fasade“, zabavite se i riješite test, piše NN.

Zamislite sljedeću situaciju:
Saksija sa cvijećem koju ste držali na terasi pala je preko ograde. Vi trčite dole da biste procijenili štetu. Šta vidite?

1. Biljka leži na zemlji čitava, u netaknutoj saksiji.

2. Saksija se razbila, ali izgleda da je biljka preživjela pad.

3. I saksija i biljka su potpuno uništene.

4. Na neki neobjašnjiv način, i biljka i saksija su nestale bez traga.

Tajni život biljke odgovara skrivenoj, dobro čuvanoj strani vaše ličnosti.

1. Ni biljka ni saksija nisu se polomile

Djelujete odlučno i pouzdano i u neprilikama uvijek ostajete hladnokrvni. Ali ispod te čvrste fasade nalazi se osoba kojoj je više stalo da održi takvu predstavu o sebi nego da te osobine zaista sprovede u život.

2. Saksija se razbila, ali izgleda da je biljka preživjela pad

Drugima izgledate mirno i staloženo, ali istina je da ne želite da pokažete šta osjećate. Ta potisnuta osjećanja u vama iz dana u dan rastu i nikakva saksija ne može ih vječno zadržati u sebi.

3. I saksija i biljka su potpuno uništene

Djelujete smireno i povučeno, ali taj rođeni posmatrač jednostavno žudi za prilikom da zablista i nađe se u centru pažnje. Vi samo čekate šansu da probijete ljušturu u koju ste se sami zavukli.

4. Saksija s biljkom neobjašnjivo je nestala

Iako vam polazi za rukom da zabavljate društvo i zasmijavate sve oko sebe, tako da vas smatraju nezamjenjivim na žurkama i van njih. Ali ispod te spoljašnjosti krije se vaše ozbiljno, čak i stidljivo lice, koje ne želite da pokažete pred drugima. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,