Srijeda, 25. Novembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Zabavite se uz neobični test: Saznajte kako vas drugi vide…

Način na koji vas ljudi iz okoline doživljavaju često se razlikuje od onoga kakvi ste zaista. Ako želite da saznate kakav utisak ostavljate na druge i šta se krije iza vaše “fasade“, zabavite se i riješite test, piše NN.

Zamislite sljedeću situaciju:
Saksija sa cvijećem koju ste držali na terasi pala je preko ograde. Vi trčite dole da biste procijenili štetu. Šta vidite?

1. Biljka leži na zemlji čitava, u netaknutoj saksiji.

2. Saksija se razbila, ali izgleda da je biljka preživjela pad.

3. I saksija i biljka su potpuno uništene.

4. Na neki neobjašnjiv način, i biljka i saksija su nestale bez traga.

Tajni život biljke odgovara skrivenoj, dobro čuvanoj strani vaše ličnosti.

1. Ni biljka ni saksija nisu se polomile

Djelujete odlučno i pouzdano i u neprilikama uvijek ostajete hladnokrvni. Ali ispod te čvrste fasade nalazi se osoba kojoj je više stalo da održi takvu predstavu o sebi nego da te osobine zaista sprovede u život.

2. Saksija se razbila, ali izgleda da je biljka preživjela pad

Drugima izgledate mirno i staloženo, ali istina je da ne želite da pokažete šta osjećate. Ta potisnuta osjećanja u vama iz dana u dan rastu i nikakva saksija ne može ih vječno zadržati u sebi.

3. I saksija i biljka su potpuno uništene

Djelujete smireno i povučeno, ali taj rođeni posmatrač jednostavno žudi za prilikom da zablista i nađe se u centru pažnje. Vi samo čekate šansu da probijete ljušturu u koju ste se sami zavukli.

4. Saksija s biljkom neobjašnjivo je nestala

Iako vam polazi za rukom da zabavljate društvo i zasmijavate sve oko sebe, tako da vas smatraju nezamjenjivim na žurkama i van njih. Ali ispod te spoljašnjosti krije se vaše ozbiljno, čak i stidljivo lice, koje ne želite da pokažete pred drugima. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,