Petak, 27. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Za tri horoskopska znaka će se ove jeseni lijepiti novac

Preuzmite sliku

U jesen se mijenja cjelokupna priroda, a ista situacija je i na polju astrologije. Astrolozi na jesen gledaju kao na period mahom pozitivnih i korisnih promjena.

Posebne benefite jeseni pred nama osjetiće Bikovi, Blizanci i Djevice, koje do zime očekuju obilje i neslućeni finansijski dobici, prenosi Luftika.rs.

Bik

Jesen 2021. je definitivno vrijeme za Bikove. Sve će im ići od ruke i završavati čak i bolje nego što su se nadali. Posebno će biti uspješni u poslovima koje su unaprijed isplanirali za ovaj period. Između ostalog, jesen je i savršeno vrijeme da Bikovi zatraže povišicu, koja može biti izdašnija nego što su i zamišljali.

Blizanci

Blizanci u predstojeću jesen treba da se oslobode svih briga koje su ih morile i svih sumnja koje su imali u sebe same. Čak i ako im se trenutna situacija ne čini savršenom, nema potrebe za sekiracijom. Harmonija i povjerenje u sebe same i svoje postupke zagarantovano će im donijeti veliki finansijski dobitak i uspjehe, kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

Djevica

Djevice se dugo nalaze u profesionalnom haosu, a jesen pred nama konačno će im omogućiti da uvedu prijekopotrebni red u svoje finansije i poslove. Usljed povećanja prihoda tokom jesenjih mjeseci Djevicama se mogu otvoriti mnoga nova vrata u životu i pružiti brojne šanse za napredak. Ova šanse Djevice ne bi smjele da propuste. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,