Nedjelja, 29. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Za ove horoskopske znakove kažu da vole samo jednom u životu

Preuzmite sliku

Popularno

Sasvim je logično jer znamo za njih i da su vrlo osjetljivi i romantični…

Rak

Oni slove kao najvjerniji znak horoskopa, a sada znamo i da najčešće vole samo jednom u životu. Naime, kada Rakovi poklone svoje srce jednoj osobi njima to znači zauvijek, pa čak i ako ljubav ne završi na sretan način. Zaista ne vidimo način na koji možete pogriješiti pa da vas pripadnik ili pripadnica ovog znaka prestane voljeti, prenosi Cosmopolitan.hr.

Ribe

Još jedan vodeni znak koji je ‘sav u emocijama’, a kada pronađe osobu za koju misli da je njihova idealna polovica – obožavat će je (sa svim njezinim manama)! Dodamo li tome da su veliki sanjari i idealisti, nije teško zaključiti da će im vrlo vjerovatno promaknuti brojne mane njihove bolje polovice, no to njihovu ljubav i strast neće umanjiti. Ako vas jedna Riba prestane voljeti – doista ste nešto grdno zgriješili.

Bik

Jedini znak u top tri najvjernija koji nije vodeni, no za razliku od sanjara Rakova i Riba, ovom znaku treba puno duže vremena da se zaljube, no onda je to za vječnost. Naime, po prirodi nisu skloni površnim vezama i flertovima, prilično su izbirljivi pa ako ste prošli sve njihove ‘testove’ to je znak da ste doista vrijedni njihove ljubavi.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,