Četvrtak, 15. Novembar 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Za ova tri horoskopska znaka septembar 2018. će biti najteži mjesec

Kako nam se kraj godine polako ali sigurno bliži, vrlo je vjerovatno da želite da znate šta vam zvijezde predviđaju u samoj završnici 2018. godine. Međutim, osobama rođenim u ovom znaku, radoznalost neće donijeti ništa dobro.

Ovan

Vrijeme je da slavi, koju su Ovnovi imali od početka godine, jer je 2018. počela u njihovoj vladajućoj planeti Marsu, dođe kraj. Tokom naredna četiri mjeseca, Ovnovi će imati poteškoća da se fokusiraju i manjka energije. Previše ste se istrošili u prethodnim mjesecima, i sada ćete morati da radite “prekovremeno” kako biste održali ono što ste gradili do sada.

Škorpija

Merkur će početkom novembra po treći put biti u retrogradnoj fazi ove godine, što će pogoditi sve vatrene znakove, a naročito Škorpije. Moraćete da usporite, i da o svemu razmislite više puta prije nego što krenete u akciju. Najveći uticaj retrogradni Merkur imaće na vaš socijalni život i obrazovanje, kako se približava kraj godine.

Ribe

Ova godina do sada je bila puna iskušenja za osobe rođene u znaku Ribe, i tako će biti i do kraja godine. Bilo da su u pitanju porodični, poslovni ili emotivni odnosi, posljednja četiri mjeseca ove godine doneće Ribama će donijeti brojne prepreke. Bilo bi dobro da preispitate svoje želje i da se potrudite da sve loše ostavite u ovoj godini, kako bi vam naredna bila bolja. (B92)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,