Utorak, 27. Oktobra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Za mnoge je najgori horoskopski znak: Brutalno iskren, bez dlake na jeziku

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma iskreni, ali često ne biraju riječi.

Svaki horoskopski znak posjeduje određene karakteristike. Dok su Rakovi poznati po jakim emocijama, a Lavovi po svojoj potrebi za pažnjom, postoji jedan zodijak koga svi doživljvaju oštrim, strogim, pa čak i bezosjećajnim.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma iskreni, ali često ne biraju riječi zbog čega mnogi kažu da je upravo on najgori znak zodijaka. U pitanju su Djevice. Djevice se obično fokusiraju na svoje prioritete, a njen strog i ozbiljan stav prema svemu često ume da bude pogrešno protumačen. Evo nekoliko razloga zašto Device mogu da vam deluju antipatočno.

 • Djevice žele po svaku cijenu da završe stvari. Uprkos dobrotvornoj i darivajućoj ličnosti Djevice, takođe, mogu biti dominante i stroge vođe. Ispred njih samo stoji cilj koji žele da postignu. Pripadnici ovog znaka su obično perfekcionisti. Upravo iz tog razloga im ne predstavlja nikakav problem da kritikuju tuđ rad.

  Umijju da budu maksimalisti na poslu. Dakle, možda u privatnim situacijama mogu da se opuste, ali kada je u pitanju posao, Djevice su veoma marljive i ništa manje ne očekuju i od vas. Hladna, proračunata ličnost Djevice pomaže joj da mudro iskoristi svoj autoritet.

 • Ovaj zodijak je poznat po tome da veoma ošto sudi. Ponekad se njihove kritike mogu hladno i surovo obrušiti na druge ljude. Čini se da su vaše mane pojačane pred Djevicom, jer one postavljaju izuzetno visoke standarde drugim ljudima. Iako bi ova osobina mogla otežavati prijateljstvo s njima, srećom, Device su prema ljudima do kojih im je stalo empatične i brižne.

  Međutim, bez problema će verbalno uništiti svoje neprijatelje. Zahvaljujući njihovoj hladnoj i oštroj prirodi, njihovi neprijatelji će znati da je svaka strašna stvar koju Djevica kaže o njima istina. Djevice zaista ne znaju kako da se opuste.

 • Svaki projekat im se čini kao pitanje života i smrti, i imaju nevjerovatnu potrebu za kontrolom. Zbog toga je ponekad nemoguće sa njima sarađivati, jer su perfekcionisti, pa ako ono što donosite nije savršeno, onda možete jednostavno dati otkaz i pustiti Djevicu da to riješi.

  Šefovi Djevice naročito mogu biti stručnjaci za uništavanje duše. Ako imate Djevicu za šefa osjećat ćete se beskorisno zbog njihovog perfekcionističkog stava, imaćete dug spisak stvari koje treba da poboljšate, i nikada vas neće pohvaliti ni za šta što je dobro odrađeno. (Telegraf.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,