Petak, 25. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Vole se fokusirati na sebe i svoje potrebe: Ovi horoskopski znakovi imaju najmanje šanse za brak

Preuzmite sliku

Brak nije za svakoga. Neke ljude ideja o cjeloživotnoj obavezi itekako plaši, a ako je vjerovati astrolozima, horoskopski znak bi vam mogao otkriti koji su to ljudi.

Blizanci

Blizance bi mogla zabrinuti ideja da će se njihovi osjećaji prema voljenoj osobi promijeniti nakon što stupe u brak pa im je draže jednostavno da izbegnu tu temu. Ponekad pomisle da bi brak mogao biti zabavan, ali se onda opet predomisle. Svjesni su da s njima nije lako živjeti pa se brinu da bi brak mogao završiti razvodom. Ovo bi se moglo promijeniti jedino ako se baš jako zaljube u nekoga.

 • Strijelac

  Strijelcima je teško zamisliti se u braku jer podrazumijevaju da će tako izgubiti svoju slobodu. Oni su jako nezavisne osobe i zato preferiraju opuštene veze, čak bi ih i ideja o ozbiljnoj vezi mogla preplašiti. Strijelci se vole fokusirati na sebe i svoje potrebe, posebno dok su mladi. Eventualno bi se mogli pristati smiriti kasnije u životu, kad nakupe dovoljno iskustava o kojima mogu pričati.

  Vodolija

  Vodolijama se ne sviđa ideja braka jer ne žele da završe slomljenog srca. Teško im je potpuno da se otvore drugoj osobi i ponekad se brinu da nikad neće pronaći nekoga ko će ih razumjeti.  Takođe su nezavisni i draže im je da se brinu se samo o sebi i svojim potrebama. (index.hr)

   

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,