Ponedjeljak, 15. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vole povremeno da provjere partnerov mobitel: Ovi horoskopski znakovi najčešće špijuniraju

Preuzmite sliku

Ako dođe do problema u vezi, a posebno nedostatka povjerenja, često se dogodi da jedan od partnera pokuša razgovarati o tome, a drugi uzima stvar u svoje ruke.

Naime, njuška po mobitelu svog partnera! Kad je riječ o privatnoj sferi najdražeg, ova tri znaka su pravi špijuni.

Lav

Vaš partner je lav? Onda su dobre šanse da vas zaista poznaje. I to puno bolje nego što mislite Naime, lav često baci pokoji duži pogled na mobitel partnera kako bi bio siguran da je još uvijek broj jedan u tvom životu. Lav je vrlo ljubomoran i nikome ne vjeruje u potpunosti.

 • Ribe

  U anketi portala „Psychicworld.com“ je 69% osoba koje su rođene u znaku ribe priznalo da rado njuškaju po računaru ili pametnom telefonu svog partnera. Ribe nisu ekstremno nepovjerljive, ali su jako znatiželjne i jednostavno sve žele znati. Osim toga, ribe imaju bujnu maštu te zamišljaju nevjerovatne stvari. Zbog toga moraju povremeno pomnije pogledati mobitel svog partnera.

  Rak

  Rak je ekstremno senzibilan. Voli svim srcem te isto očekuje od svog partnera. Čak 71% rakova povrijedilo bi intimnu sferu drage osobe kako bi se uvjerili da su jedini u igri. Rak voli i živi punim srcem sve dok ne dobije neki komičan, nepovjerljiv osjećaj i onda odmah mora njuškati. To je jednostavno jače od njega. (Miss7.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,