Petak, 14. Maja 2021.
Tuzlanski.ba logo

Veoma su oprezni i skrivaju prave emocije: Ovi horoskopski znakovi se teško zaljubljuju

Preuzmite sliku

Mnogi horoskopski znakovi su veoma oprezni kada je u pitanju ljubav – sporo se zaljubljuju, skrivaju prave emocije te veoma često zbog vlastitih strahova propuste ljubav svog života.

Otvoriti se u potpunosti drugoj osobi nije nimalo lako, a zaljubiti se i to priznati drugoj osobi za mnoge je znakove pravi izazov. Možda razlog leži u činjenici što su mnogi doživjeli gorka razočaranja ili je jednostavno njihov karakter upravo takav. Kojim je znakovima teško u potpunosti dati svoje srce i zaljubiti se pročitaj u nastavku.

Bik

Biku apsolutno nije lako otvoreno pokazati svoje emocije. Čak i ako izlasci traju mjesecima i već je razvio osjećaje za tebe, nikad mu ne bi palo na pamet otvoreno govoriti o njima, a kamo li priznati da je zaista zaljubljen. Bik bi prije pristao na prekid, nego  pobijedio svoj ego, prenosi MissZdrava.

Blizanci

Dosada i sasvim normalan život? Za blizance zvuči kao najgora noćna mora. Zato ovaj zračni znak često pokušava zanemariti svoje osjećaje kako ne bi postao dosadan i monoton svom potencijalnom partneru. Prije no što se zaljube, Blizanci zaista moraju biti sto posto sigurni da će s budućim partnerom provoditi uzbudljivo vrijeme.

Rak

Rakovi vole biti zaljubljeni, ali samo zaljubljivanje je za njih veoma teško. Ovaj vodeni znak izuzetno je oprezan i kada je riječ o vezama veoma lako odustaje. Rak se toliko boji razočaranja te zbog svog straha od neuspjeha često već na samom početku odbija potencijalne partnere.

Djevica

Svi znaju koliko su djevice posložene, uredne i perfekcionistički nastrojene u životu. Upravo to očekuju i od svog partnera. Zbog navedenih osobina, izuzetno je teško udovoljiti njihovim zahtjevima. I zato djevicama treba mnogo vremena da pronađe gospodina pravog.

Škorpija

Škorpija je krajnje sumnjičava i oprezna u svim područjima života. Stoga nije ni čudo da se ne može tako lako zaljubiti. Škorpije se teško otvaraju drugima, a iako imaju mnogo prilika, uvijek čekaju onog pravog. Oprez ih spašava od razočaranja i povrijeđenosti, ali također zbog nje propuštaju brojne prilike. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,