Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Uče do iznemoglosti: Tri najveća štrebera među horoskopskim znakovima

Preuzmite sliku

Popularno

Postoje ljudi koji pokazuju štreberske afinitete još u djetinjstvu u školi, a ljubav prema učenju ne jenjava ni kasnije u životu.

Krasi ih ambicioznost, te se uvijek ističu od drugih kada je učenje u pitanju. Evo koji horoskopski znaci u tome prednjače.

Bik

Ovaj horoskopski znak je veoma ambiciozan, te želi da bude najbolji kako u školi tako i na fakultetu, i to po svaku cijenu. Ako ga čeka neki zadatak ili ispit, samo će se tome posvetiti. Sve dok to ne odradi, neće izlaziti sa društvom. Bik uči i uči i zaboravlja da postoje i druge stvari u životu.  Inače, osobe rođene u ovom znaku ne uče s razumijevanjem, nego jednostavno učes sve napamet. A za to je potrebno vrjeme. Težak posao ogleda se i u ocjenama. Bikovi su odlični đaci.

 • Djevica

  Ovaj znak Zodijaka ništa ne može natjerati da odustane od učenja. Silno žele najbolje ocjene, prave plan učenja i rada i uvijek su ispred svih. Djevice jednostavno mogu imati pregled svojih ciljeva, te mogu djelovati i svladavati prepreke bez ikakvog problema. Imaju odlično zapažanje i pamćenje novih informacija, te često prenose svoje bogato znanje drugima.

 • Blizanci

  Blizanci su društvena bića, ali ako imaju neki važan ispit, mogu se distancirati od drugih. Naime, boje se neuspjeha, te po svaku cijenu žele da ga spriječe. Međutim, ponekad znaju da pretjeraju sa štrebanjem, pa zbog zbunjenosti i nervoze, zaborave šta su naučili. Bilo bi im puno lakše da mogu da se opuste i da shvate da svaki čovjek griješi, te da niko nije savršen. (Stil.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,