Utorak, 19. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

U ova tri horoskopska znaka rađaju se najveći ženskaroši

Preuzmite sliku

Trendovi se mijenjaju, ali muškarci ženskaroši su uvijek prisutni, oni su vječna tema za većinu žena, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu. Veliki je broj muškaraca koji se ne mogu smiriti uz jednu ženu, oni su u vječnom lovu.

Na karakter muškarca utječe i horoskopski znak u kojem je rođen, a u ova tri znaka rađaju se najveći ženskaroši.

Blizanci

One žene koje vole muškarce koji su stalno u potrazi za uzbuđenjima, zanimljivostima i akcijama napokon su našle pravog. Muškarac rođen u znaku Blizanaca je sve to i još mnogo više. A što se krije iza tog još više?

Pa i neke neugodnosti poput viška žena, simpatija ili ljubavnica – često u sebi krije nešto dječačko, infantilno, u potrazi su za stalnom pažnjom, pa ga zbog toga privlače i starije žene s naglašenim majčinskim osjećajima.

Škorpija

Ako ste osjetili simpatiju prema ovom muškarcu, a plaši vas strastvenost, najbolje bi bilo da odmah pobjegnete. On nije muškarac za vas! Posebno ako ste pritom nesigurna i emotivna osoba, budite sigurni da on nije ono što vam treba. Škorpion uživa u uzbuđenju, strasti i to mu je vodilja kroz život. Ako ne pronađe u partnerici ono što ga uzbuđuje, vrlo lako će to potražiti na nekoj drugoj strani i s nekom drugom ženom.

Lav

Lav je osjetljiv na sve laskave opaske upućene njegovom izgledu ili inteligenciji, pa čak i onda kada ne dolaze od njegove partnerice, nego od žene koju i ne poznaje.

On je čovjek trenutka, strast se budi istovremeno s pogledom njegovih očiju. Voli izazove i uvijek mora dobiti ono što poželi, pa tako i ženu koja mu privuče pažnju. Ako se žena pretvara da je nedostižna, to će ga samo još više uzbuditi i samo će je još više željeti. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,