Srijeda, 28. Oktobra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

U ova tri horoskopska znaka rađaju se najmudrije žene

Prema riječima astorloga žene rođene u ovim horoskopskim znakovima krasi inteligencija, sposobnost da se snađu u svakoj situaciji i visok nivo organizovanosti. Ne postoji nešto što one ne mogu da postignu. Ove žene su zaista posebne:

Ovan

Žene Ovnovi su vrlo odgovorne i smatraju da drže život u svojim rukama. One strpljivo i visoko uzdignute glave primaju sve teškoće koje im sudbina nametne. Žene rođene u ovom znaku rado pomažu i brinu se o drugima.

Vole da upoznaju svijet, čitaju i imaju puno hobija, a to su sve dobri izvori iz kojih se može crpiti životna mudrost. prenosi Stil.

Bik

Ako vam stvarno zatreba mudar savjet o vezama, obratite se ženi Biku. Ona će svoje iskustvo i znanje rado podijeliti s drugima. Bikovi posjeduju unutrašnji mir i dobrotu, a svoju toplinu velikodušno daruju svojoj okolini.

Žena Bik može biti muza svom muškarcu jer će uvijek podržavati njegove ambicije i biti pouzdan oslonac u porodičnom životu.

Djevica

Žene rođene u ovom zemljanom znaku život prihvataju racionalno i takve su im i odluke. Vrlo su razumne i strpljive osobe. Nekim životnim situacijama često pristupaju kao posmatrači. Zahvaljujući tome puno toga vide i razumiju.

Žena Djevica mudra je smirena i zna da kontroliše svoje emocije. Iako je veoma snažna zna kako da djeluje nježno i ženstveno. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,