Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tri najdominantnija horoskopska znaka

Preuzmite sliku

Astrolozi tvrde da horoskopski znak u kome smo rođeni definitivno ostavlja traga na naš karakter i daruje nam određene vrline i mane. Jedna od osobina, na koju utiče naš horoskop svakako je i želja za dominacijom, pa vam danas otkrivamo ko su 3 najdominantnija horoskopska znaka, sudeći po mišljenju astrologa, piše Lepota i Zdravlje.

Rak

Iako su veoma brižni i duboko emotivni, Rakovi imaju visoku svijest o sebi i svojim kvalitetima i žele da im se drugi obraćaju i tretiraju ih s poštovanjem. Njihova snaga dolazi upravo iz svijesti o sebi, ali i drugima. Ponos je izvor njihovog samopouzdanja i dominantnog ophođenja prema drugima.

Ovan

Ovnovi nemaju dlake na jeziku, veoma su impulsivni i drže do svog stava. Kada žele da iskažu svoje mišljenje u tome ih ništa neće spriječiti, a nerijetko su prilično otresiti i ne razmišljaju o tuđom osjećanjima. Pred njihovim snažnim stavom i čvrstim argumentima, drugi su često nemoćni.

Škorpija

Škorpije su osobe snažnog karaktera koje čvrsto drže do svog mišljenja. Njihova narav je često kritička, sa dozom arogancije. Oni su vjerni samo sebi i samo do svojih stavova drže, ukoliko im se suprostavite, oni će dati sve od sebe da vas postave na svoje mjesto. Njihov snažan karakter nemoguće je ne primijetiti i većina ljudi prema njima gaji određeno strahopoštovanje. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,