Subota, 24. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tri horoskopska znaka vas mogu čitati kao knjigu

Preuzmite sliku

Postoje ljudi za koje kažemo: “Njemu se ne može lagati”. Ako je suditi po onome što zvijezde kažu, čini se da to ima veze i s tim u kojem je mjesecu osoba rođena. Oni će čim progovorite znati lažete li, ali je dobro ispred njih paziti i na izraz lica, jer su ovi znakovi jako intuitivni. 

1. Škorpija

Luda je igra pokušati pred škorpionom nešto sakriti, a on će prvi od svih znakova znati prepoznati lažete li ili nešto važno skrivate. Kada vas ovaj znak pita što se događa bolje je da mu odgovorite jer on ne očekuje površne razgovore već objašnjenje. Čak i ako mislite da raditi jako dobar posao pri skrivanju osjećaja, oni kilometrima dalje mogu nanjušiti šta skrivate, prenosi ordinacija.hr.

2. Vodolija

Često će se reći da je ovo jako opušten znak, ali to je stereotip koji je daleko od istine. Kako se radi o zračnom znaku, on jednostavno mora poznavati ljude. Često će ih se i nazvati bakama zodijaka, oni uvijek promatraju život sastane ali pritom bilježe detalje i zna o vama više nego što znate i vi sami.

3. Blizanac

Kako su na glasu kao oni koje je lako zbuniti, oni ipak posjeduju inteligenciju koja im pomaže da uvijek znaju šta mislite. Blizanac je prirodni novinar i istraživač i uvijek će pratiti “osjećaj” i znati štaosmjerate. Za razliku od škorpije i vodolije, blizanac neće promatrati ili čekati šta slijedie već će vas odmah nazvati i pitati što je u pitanju. Dakle nećete izbjeći konfrontaciju i nećete zadržati tajnu. Pametnije je odmah prijatelju ili partneru blizancu reći istinu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,